Gora Dmitrij

Dr. Gora Dmitrij, klinikai hipnoterapeuta és nemzetközi oktató / instruktor. ACHE és IMDHA világ szerte Amerikai Egyesületek aktív tagja vagyok.

Először az orvosi egyetemen tanultam pszichológiát. Később a továbbképzési orvosi Akadémián megtanultam a hipnózis és hipnoterápia alapjait. Természetesen, orosz iskola alapján. Használtam a szerzett tudásomat, de valami hiány érzés mindig volt. Mindaddig, amíg nem bővítettem a tanulmányaimat amerikai klasszikus hipnózis és hipnoterápia iskolával aminek, mai napig a tagja és oktatója vagyok. Kanadai iskolát, Kun Attila által végeztem és azóta használom mindkét orosz és amerikai tudásomat.

Munkám során sikerül előnyt részesíteni és azóta határtalan lehetőségek kinyíltak a terápiában. Angolul ezt nevezzük „No Limit” így kezelni szoktam majdnem minden problémával érkező pácienseket: lehet testi vagy lelki betegség, az is lehet, hogy nehéz élethelyzetben van: például meddőség, párkapcsolat, az élet értelme keresésre… stb.

Vannak kidolgozott algoritmusok minden élethelyzetre. A siker titka az előrelátás, valamint a megfelelő algoritmus kiválasztása. Globális változást az életedbe segítelek elérni, az orosz iskola alapján, amit úgy neveznek „metamorfózis”. A világon egyedülálló kidolgozott koncepcióról van szó, ami garantáltan és gyökeresen megváltoztatja a te életedet.

Az oktatás kiemelkedő részt kapott az utóbbi időben, ráadásul a kapott diplomákat elfogadják a világon több országban, nemcsak Magyarországon egy gyors talpon állóképzés után.

További célirányos, részletes információt a psziché konzultáción megkapod.
További sikeres napot kívánok neked!

Üdvözlettel:

Dr. Gora Dmitrij