MILYEN PROBLÉMÁKBAN SEGÍT

STRESSZ

Az eredménye a technikák megválasztásától és az páciens készségétől függ. Például a neheztelés érzéseinek tanulmányozása során az ember emlékezik a múlt és jelen minden olyan helyzetére, amely ehhez az érzelmekhez kapcsolódik, és amely a jelenlegi probléma alkotóeleme. És ezekben a helyzetekben a „megbocsátási technikát” alkalmazzuk, a hatékonysága attól függ, hogy készen áll-e felszabadítani a múlt terheit és megbocsátani az elkövetőknek, és ami a legfontosabb: önmagunknak.

SZORONGÁS

Az első alkalommal megtanítjuk a szorongás intenzitásának csökkentésének módszereit, a „félelem kezelésének” módját, az önhipnózis technikáját. Az első utasításokat adom a tünetek enyhítésére és az önálló munkára.
    Ha megértjük a folyamatokat, és kövessük a követelményeket, a következő foglalkozáson feltárják a kezdeti traumás eseményt és más helyzeteket, amelyek kiváltották a problémát, és azok további rögzítését neurotikus mechanizmusokkal, az utóbbi az életkor regressziója segítségével semlegesül.

ÖNBIZALOM

Sajnos, minél többet számol be valami rossz történésről, annál inkább megragadja annak a lehetőségét, hogy újabb magas szorongásos helyzetben vagy pánikrohamban szenvedjen. Ezek a forgatókönyvek gyakran az önbizalom és az önértékelés csökkenését idézhetik elő, amikor rosszul érzi magát.

A stressz és a szorongás hipnoterápia terén az egyik legcsodálatosabb dolog az, hogy képes a saját elméd erejének felhasználásával természetesen megváltoztatni az érzéseidet, hogy magabiztosan érezze magát mind a családi, mind a párkapcsolati életében.

FÉLELEM

 A félelem érzelme a pszichológia szempontjából negatív színű.  Az egyik legerősebb strassz, amelyen szinte az összes többi alapul, az öregség és a halál félelme.  A pszichológiában úgy gondolják, hogy a negatív érzelmek olyan érzelmek, amelyek negatív infúzió és a világ negatív felfogása alapján születnek.Ideges, irritáció, bűntudat, szégyen, kétségbeesés, harag stb. A negatív érzelmek nem rossz érzelmek, ezek olyan érzelmek, amelyeket egy ember megpróbál elkerülni, hasznosak és megfelelőek lehetnek

 A félelem forrása különbözõ emberek között különbözhet: egyesek, események, egyesek és egy olyan helyzet, amely veszélyt jelez.  Sokak számára a félelem megjelenésének konkrét ösztönzője a zárt tér, némelyeknek a magány, másoknak – egy nagy tömeg ember stb., Itt minden egyedi.  Időnként az ember a félelmeit látszólag ártalmatlan tárgyak felé fordítja, olyan ütközésekkel, amelyekkel könnyen elkerülheti, és nem néz szembe velük.   A fő félelem a halál félelme.

 A félelem tapasztalatát bizonytalanság érzése, önbizalom hiánya önmagához, cselekedetekhez, valamint a helyzet feletti ellenőrzés lehetetlenségének gondolata kíséri.  És maga a félelem érzelme gyakran nehezebb, mint a már megtörténtre adott reakció, amelytől félünk.

TÚLSÚLY

Ha utóbbi időbe rossz hangulat miatt finomságokat  eszik, ha egy ilyen helyzetben diétákat és fizikai tevékenységeket alkalmaznak a túlsúly leküzdésére, akkor a súly csökkenni fog, de valószínűleg vissza fog térni, mert pszichológiai okokkal nem csinálsz semmit –  mert nem választják el a táplálkozást az érzelmektől, hangulatától és pszichológiai állapotától.

 A túlsúly a modern ember egyik legfontosabb és legkegyetlenebb ellensége.  A túlsúly kezelésére a mai napig a leghatékonyabb és kevésbé fájdalmas módszer a hipnocoaching  segítsége a fogyásban.

  A fogyáshoz, valamint bármely más dédelgetett cél eléréséhez, látnia kell a célt, nem kell látnia akadályokat, és személyes részletes elemzésen kell részt vennie.

 A hipnoterápia  segítségével meg kell érteni a túlsúly okát.  A túlzott súly mögött gyakran ugyanaz a ismert  önbizalom hiánya rejtőzik. 

 A hipnoterápiás  elemzés az egyik leghatékonyabb modern technika.  Az eredmény megjelenítésével és az egyszerű, de mélyen áthatoló hozzáállás rendszerével az ember önmaga egy szakember segítségével beállíthatja  magát a fogyáshoz.

 PÁRKAPCSOLAT

Ha az életben gyakran érez olyan érzéseket, mint a harag, az irritáció, a magány, a bűntudat, az az érzés, hogy senki sem szeret téged, akkor segíthetünk.  A hipnoterápia segít felszabadítani a gyermekkori sebeket, megtanulni szeretni és gondozni belső gyermeket.  Az életed egészséges  és boldog lesz, energiádat felhasználod a személyiséged örömére és fejlődésére.  Szabad leszel a szó teljes értelmében.

 A harmonikus kapcsolat helyreállításával az új felszabadult energiájával  sokkal könnyebbé és érdekesebbé válik az élet.  A szabadság energiát ad a további fejlődéshez, valamint érdekes és hasznos tevékenységekhez.

FÓBIÁK

A félelem természetes és egészséges válasz! Ez egy túlélési ösztön, amelynek célja a veszélyes helyzetek elkerülése. A fóbiák azonban különböznek egymástól. Először: a fóbiák intenzívebbek, mint a félelmek – súlyos szorongáshoz és pánikrohamokhoz vezethetnek egyes embereknél.

A fóbiák akkor alakulnak ki, ha valaki túlzott vagy irreális félelemmel rendelkezik egy adott helyzetet vagy tárgyal kapcsolatba maga körül. Ha ez a helyzet vagy tárgy gyakori a mindennapi életben, a fóbia korlátozhatja az ember életét, visszatartva őket attól, amit akarnak tenni, és sok szenvedést okozva.

Sok fóbia létezik a tudatalattiban, és berögzült reakciók. A hipnoterápia  segít felszabadítani a félelemre adott reakciót, fokozhatja a fóbia-expozíciót, és idővel enyhíti a kapcsolódó szorongást.

Ha a fóbia forrása valami olyan, amellyel nem érintkezik gyakran, akkor ez a fóbia nem zavarhatja a mindennapi életet. Ha ez valami olyan, amellyel valószínűleg naponta érintkezik, a fóbia nagyobb hatással lehet az életére.

ÉRZELMI VÁLSÁG

Megszabadulhat a szorongástól, félelmektől és pániktól. Magabiztos leszel. Az általános feszültség és ingerlékenység magaddal és a körülötted élőkkel nyom nélkül elmúlik. Ennek eredményeként boldog és felszabadult leszel. A körülötted levő emberek és a rokonok kapnak tőled egy darab boldogságot és örömöt, és ezáltal még több lesz benned.