Hipnoterápia

Tapasztald  meg magadon az elképesztő lehetőségeket a hipnoterápia segítségével!

 Mentális fájdalom,szorongás, szenvedés, bűntudat, neheztelés, depresszió, álmatlanság, az élet értelmének elvesztése, családi problémák esetén – a tudatosság holisztikus hipnoterápiájának – szakértője által készített programok  garantáltan segíteni fognak.

 1

 100% -an célirányosan követjük az utat , amelyet az eredmények és a változások mérnek, és amelyre szándékosan megyünk együtt.

 2

 Megalapozzuk a belső mag működését, amely belsőleg megerősíti Önt és védi a külső negatívumoktól.  Harmónia és öröm az életben.

 3

 Megszabadul a sérelmektől, mentális fájdalmaitól, szenvedéseitől, elkezdi élni, és életét, teljes értékű mesterének fogja érezni magát.

 4

 A gyakorlatban csak bevált, fejlett és ténylegesen működő technikákat használjuk.

5

Az első hipnoterápia után az életed pozitív irányba kezd javulni.

 6

 A terápia befejezése után az emberek csodálatos változásokon mennek keresztül.

 

 

 A hipnoterápia javítja az alvást.

 A Minnesotai Egyetem tudósai arra a következtetésre jutottak, hogy a rendszeres hipnoterápia elősegíti a jobb és egészségesebb alvást, minek következtében a test müködése gyorsabban regenerálódik.

Segít megszabadulni a mindennapi problémáktól, melyekkel kapcsolatos gondolatok gyakran megakadályozzák a gyors elalvást.

Ezenkívül csökkenti a kortizol szintjét, a stresszhormont, amely zavarja a megfelelő pihenést.

 A hipnoterápia javítja a koncentrációs képességet.

 A hipnoterápia javítja a figyelem hosszú távú fenntartásának képességét, és segít kontrollálni a neuropszichikus izgalmakat.

Egy tanulmányban, amelyet Fadel Zeidan, a Wake Forest Orvostudományi Egyetem kognitív idegtudósa vezetett, azt találták, hogy az emberek négy hipnoterápiás relaxáció után lényegesen jobban teljesítettek, mint mások egy kognitív teszt megoldásában.  Jobban figyelmen kívül tudták hagyni a tesztidőt, ami segített nekik a feladatra való összpontosításban.

 A hipnoterápia csökkenti a szorongást és a stresszt.

 A legújabb tanulmányok azt mutatják, hogy a hipnoterápia valóban csökkentheti a kortizolszintet. Zeidan kutatása azt mutatta, hogy a szorongás 39% -kal csökkent.

 A hipnoterápia kevésbé teszi ki az embert a hangulatváltozásoknak.

 Sokan automatikusan negatív módon értelmezik az eseményeket és az elhangzott szavakat, ezért a legrosszabbat feltételezik magunkról és a körülöttük lévőkről.  Ez depressziót okozhat, amelyet a hipnoterápia segíthet leküzdeni.  Segíti a bizalmatlan gondolatok feloldását, leküzdését, amelyek gyakran automatikusan, tudatosság nélkül merülnek fel.  Ez azt jelenti, hogy a valóságra összpontosít, nem a találgatásokra.

 A hipnoterápia javítja a szexuális életet is.

 A hipnoterápia erősíti a kapcsolatokat.

Növeli az agyterület méretét, amelyet az orvostudományban „elülső szigetnek” neveznek – mondja Marsha Lucas Ph.D. washingtoni neuropszichológus -, aki kutatásokat végzett ezen a területen.

 A hipnoterápia segíthet a testi-lelki betegségekböl gyorsabban felépülni és meghosszabíthatja az életet.

 A Madisoni Wisconsini Egyetemen végzett tanulmány megállapította, hogy azok, akik hetente kétszer, 8 héten át hipnoterápián vettek részt, sokkal kevesebb influenzás és/vagy súlyos fertőző betegségben szenvedtek, mint azok, akik nem vettek részt hipnoterápiában.

A vizsgálatot végző Dr. Daniel Müller elmagyarázza, hogy a hipnoterápiás relaxáció segít helyreállítani a homeosztatikus egyensúlyt, vagyis a szervezet ideális egyensúlyra törekszik a környezet és szükségletei között.  A San Franciscoi Kaliforniai Egyetem friss tanulmánya szerint akár segíthet abban is, hogy tovább éljünk, mert a DNS védettebb lesz a lebomlástól.