meddőségre megoldás a hipnózis és hipnoterápia

A legtöbb házaspár életében az egyik legnagyobb esemény a gyermek születése. Sajnos manapság egyre több fiatal házaspár szembesül teherbeesési problémákkal, vagy meddőségi zavarokkal. Ezek okai mindenkinél más, ezért az első lépés, hogy a pár egy teljes orvosi kivizsgáláson essen át. Ez nem csak a nőgyógyászati és urológiai vizsgálatot takarja, hanem szinte az egész testre és összes szervre kiterjedő vizsgálatsorozatot jelenti.

A NILS diagnosztika segítségével nem csak a labor paramétereket vizsgáljuk meg, hanem még tizenkét szakértői területről kapunk információt, így együtt tudjuk kizárni a szervezetben felmerülő egészségügyi akadályokat vagy működési zavarokat, melyek miatt nem tudnak vagy nehezebben tudnak teherbe esni a nők.

A Hypnosis Alpha Centerben lehetőség van a NILS diagnosztikai vizsgálatok elvégzésére és a fontos első lépésre a problémákkal küzdő párnak. Angol orvosok megtalálták az új módszert meddőségi problémák kezelésére. Mostantól a nők teherbe eshetnek a hipnózis segítségével. A brit médiában például rengeteg hír és információ van egy nőről, akinek sikerült teherbe esni öt sikertelen próbálkozás után, a hipnózis segítségével.

A 40 éves angol állampolgár Lia Elliot négy éven keresztül öt vetélésen esett át, férjével majdnem feladták a reményt, de olvasott egy cikket hipnózisról. Liáról három hónap hipnózis terápia után kiderült, hogy terhes, majd 2015. márciusában született a teljesen egészséges kisfia Joseph. Mi történt még? A terápia során hipnózis közben a terapeuta beülteti a páciens tudatalattijába, hogy a női test képes új életet kihordani és életet adni neki, hogy a test maximálisan készen áll teherbe esni, és szülni egy egészséges gyermeket.

Hipnózis segítségével a nők annyira magabiztosak lesznek, hogy megváltozik a gondolkodásuk és a terapeuta segítségével a testük is megváltozik a és rendbe jöhet a reproduktív funkció is.